این قسمت محل کار یا منزل کاربر می باشد. از این قسمت کاربر توسط دستگاهی به نام Modem ADSL و البته از طریق خط تلفن(RJ11) به اینترنت وصل میشه.لب تاپ یا کامپیوتر کاربر از طریق کابل شبکه یا کابل LAN که به سوکت سر کابل (RJ45) میگن و یا از طریق Wireless یا بیسیم به مودم ADSL وصل میشه .
این قسمت شامل مرکز مخابراتی هر منطقه در سطح شهر هست. تمام خطوط تلفن(RJ11) که در بالا گفته شد به مرکز مخابرات محدوده خودشون وصل میشن حالا اگه شما از ISP هایی غیر از مخابرات استفاده کنید(نام نمیبرم که تبلیغات نشه) اون شرکت ها برای برقراری سرویس ADSL در هر مرکز مخابراتی نیاز به نصب تجهیزات دارند(برق، فضا، تهویه و …)هم شامل اون تجهیزات میشه که بابت این خدمات به شرکت مخابرات اجاره پرداخت میکنند.
شرکت های ISP به قول خودشون میان خط شما رو رانژه میکنن یعنی میان Data رو به سیم شما وصل میکنن در این صورته که خط شما هم بوق داره هم Data.به عبارتی روی خط شما که مثل یه خیابون دو طرفه هست میان یه لاین دو طرفه دیگه هم ایجاد میکنن و شما هم بوق داری هم Data برای همینه که وقتی به اینترنت ADSL وصل میشید تلفنتون هم کار میکنه .در صورتی که قدیما با مودم دایلاپ این داستان نبود شما از همون دو تا لاین بوق تلفنتون جهت برقراری به نت استفاده میکردین.
این قسمت هم یه سری تجهیزات قرار میدن که وضیفه این تجهیزات شناسایی کاربر، محاسبه میزان مصرف، تنطیم سرعت اتصال به شبکه اینترنت و چک نمودن اعتبار قرارداد و در نهایت اتصال کاربر به شبکه زیرساخت کشور به عنوان دروازه ورود به اینترنت هست .
این قسمت یعنی شرکت زیرساخت کشور عهده دار ایجاد و نگهداری بزرگراههایارتباطی بین شهری (BackBone)،خریداری خطوط ارتباطی برون مرزی،تامین کل اینترنت کشور، ، تضمین کیفیت خطوط ارتباطی در محدوده جغرافیای ایران و همچنین فروش اینترنت به متقاضیان حقوقی(شرکتهای ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت(ISP)، شرکتهای و سازمانهای دولتی و ….) می باشد.
دیدگاه کاربران