چگونه با Driver Easy درایور لپ تاپ را نصب و برزورسانی کنیم؟
چگونه با Driver Easy درایور لپ تاپ را نصب و برزورسانی کنیم؟
درایورها نرم افزارهایی هستند که خصوصیات و توانایی های سخت افزاری شما را به سیستم عامل معرفی می کند تا سیستم عامل بتواند نهایت استفاده را از لحاظ سرعت ، گرافیک و کارایی سخت افزارهای شما داشته باشد.
بهعبارت دیگر اگر سخت افزاری به کامپیوتر شما ( مانند کارت گرافیک ) متصل شده باشد ولی درایور مرتبط با ان سخت افزار بروی رایانه نصب نشده باشد، سیستمعامل قادر به شناسایی این سخت افزار نبوده و نمیتواند از آن استفاده کند. همچنین در برخی موارد نیز امکان دارد سیستمعامل سخت افزارشما را به طور ابتدایی با حداقل تواناییهایش شناسایی کند ولی نتواند از تمام امکانات و قابلیتهای قطعه به طور کامل استفاده کند.
پس بدون درایور عملا قطعه سخت افزاری شما (مانند کارت گرافیک ، کارت صدا ، کارت شبکه ، بلوتوث و …) غیر قابل استفاده خواهد بود و حتی اگر قابل شناسایی هم باشد حداکثر کارایی آن بدست نخواهد آمد. برای بهره گیری کامل از هر قطعه سخت افزاری باید از اپدیت های جدیدی که شرکت های سازنده ارائه می دهد استفاده کنیم تا بتوان از نهایت ظرفیت قطعات سخت افزاری خود استفاده کنیم.
داشتن درایورهای بروز و کامل قطعات سخت افزاری برای رایانه از اهمیت بسیار ویژهای برخوردار است، بهطوری که درایورها میتوانند نحوه استفاده از سخت افزار را نیز برای شما تغییر دهد.
بهعنوان مثال فرض کنید درایور دستگاه مودم را به طور کامل نصب نکردهاید، در این حالت شاید مودم رایانه شما قادر به شمارهگیری و اتصال به اینترنت باشد اما قطعیهای مکرر، کاهش سرعت اتصال و عدمپشتیبانی از امکاناتی همچون انتظار مکالمه برخی از مشکلاتی است که مشاهده میشود.
همچنین رایانه شما که مجهز به یک کارت گرافیک است ممکن است پس از گذشت چند سال، از عملکرد کارت گرافیک خود راضی نباشید یا نتوانید روی سیستمعاملهای جدید از آن استفاده کنید.
یکی دیگر از مشکلات کاربران هنگام ارتقای سیستمعامل خود عدم شناسایی برخی از سختافزارها پس از ارتقای سیستمعامل است و یا مشکل کارکرد بد بین سخت افزار و نرم افزارها در کارایی سیستم عامل و استفاده از بازی های روز می باشد و خبر خوب این است که با نصب درایورهای به روز هر قطعه این مشکل ها حل خواهد شد.
البته به روز نگه داشتن درایورهای قطعات کار چندان سادهای هم نیست به همین دلیل نیز بسیاری از کاربران فقط هنگام نصب سیسمعامل و با استفاده از دیسکهایی که به همراه قطعات سخت افزاری در هنگام خرید عرضه میشود.
شناسایی سخت افزار را به رایانه انجام می دهند و درطول مدت استفاده از سخت افزارها برای بهروز کردن آنها هیچ عملی را انجام نمی دهند چرا که جستجو برای نسخه جدید درایورها بهویژه برای سخت افزارهایی همچون وایرلس یا کارت شبکه، کمی دشوارتر بوده و نیازمند تخصص و زمان است و کمتر می شود که شما مجموعه کاملی از همه ی درایورهای بروز برای حداکثر کارایی قطعه ی سخت افزاری خود را داشته باشید.
نصب و دانلود درایور های سخت افزار های سیستم ( Drivers ) بعد تغییر سیستم عامل در صورتی که همه درایور های در یکجا در دسترس شما نباشند کار وقت گیر و با توجه به تحریم های وب سایت های سازنده و .. پیدا کردن نسخه نرم افزار هماهنگ با لپ تاپ و کامپیوتر شما گاها آزار دهنده میباشد.
در ادامه ، به معرفی یازده برنامه آپدیت و دانلود خودکار درایور ها می پردازیم تا با اینکار در وقت و هزینه ها صرفه جویی کنید.
استفاده از ابزارهای دانلود و تعمیر درایور ویندوز ، نظیر منابع دانلود نرم افزار ، علاوه بر این که پیدا کردن یک برنامه جهت آپیددرایور را ساده تر می کنند ، با دانلود و راه اندازی خودکار آن ها ، به روزرسانی و تعمیر درایورهای ویندوز را ساده تر می کند.
ابزاری که در ادامه معرفی می کنیم ، برای ویندوز ۷ ، ۸ ، ۸٫۱ ، ۱۰ ، ویستا و XP ، قابل استفاده هستند.
دیدگاه کاربران