در صفحه باز شده بر روی Device که برای اتصال ethernet استفاده میکنید کلیک کنید.

بر روی آن کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید. در پنجره باز شده بر روی تب Networking کلیک کرده و گزینه Internet Protocol Version 4 کلیک کنید و گزینه Properties را بزنید.

پنجره جدید باز میشود . گزینه انتخابی Use the following Ip را انتخاب و آی پی آدرس دلخواه را وارد کنید . ما از ۱۹۲٫۱۶۸٫۱۷٫۱۲ استفاده کردیم.

این تنظیمات را برای دستگاه دیگر نیز انجام داده با این تفاوت که آی پی دستگاه جدید را متفاوت انتخاب کنید . مثل : ۱۹۲٫۱۶۸٫۱۷٫۱۰ .
نوبت این است که ببینیم آیا دو دستگاه با موفقیت به یکدیگر متصل شده اند یا خیر.
برای این کار با کلید ترکیبی Windows + R کنسول Run با باز میکنیم و کلمهی Cmd را تایپ کرده و Enter میزنیم .

وقتی کنسول CMD باز شد دستور زیر را تایپ میکنیم : ping 192.168.17.12 (توجه کنید که با هر دستگاهی دستور را اجرا کردید باید آی پی دستگاه دیگر را Ping کنید . برای مثال شما با کامپیوتر یک و آی پی ۱۹۲٫۱۶۸٫۱۷٫۱۲ دستورات را اجرا میکنید باید در CMD آی پی ۱۹۲٫۱۶۸٫۱۷٫۱۰ را اجرا کنید )

در صورتی که ارسال و دریافت انجام شد یعنی شما با موفقیت دو دستگاه را با هم شبکه کردید ، در غیر اینصورت آنتی ویروس و یا فایروال دو دستگاه را غیر فعال کنید .
هم چنین از طریق Control PanelNetwork and InternetNetwork and Sharing Center بر روی گزینهی Change advanced sharing کلیک کنید و تمامیگزینهها را on کنید .
دو صورتی که مراحل بالا موفقیت آمیز بود به My Computer رفته و گزینه ی network را انتخاب کنید . در این پنجره شما باید یک Public Drive مشاهده کنید که تمامیاطلاعات در آن درایو تبادل میشوند (این درایو به طور معمول با نام دستگاه متقابل نمایش داده میشود)

بر روی آن کلیک کنید . ویندوز از شما درخواست یوزرنیم و پسورد دستگاه مقابل را میکند . یوزرنیم و پسورد دستگاه مقابل را وارد کنید . وارد Public Drive میشوید .
اطلاعات خود را بر روی این درایو با سرعت بالا به اشتراک بگذارید و لذت ببرید .
دیدگاه کاربران