ورود به سایت

ثبت نام در سایت

Registration confirmation will be e-mailed to you.

فراموشی رمز

13 − شش =

بستن

صرافی ملی ایران قیمت لحظه‌ای آخرین بروز رسانی 09:57:02 *** 1398/04/27: قیمت فروش دلار 11500 تومان و قیمت فروش یورو 13400 تومان

تیتر اصلی روزنامه ها پنجشنبه 1398/04/27::: مردم سالاری: شطرنج ظریف در نیویورک; «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه آمریکا در اظهارتی که به سرعت به تیتر نخست رسانه‌های غربی تبدیل شد، عنوان کرد که ایران، «برای نخستین بار» با مذاکره در مورد برنامه موشکی‌اش موافقت کرده است. *** شرق: محمد جواد ظریف در گفتگو با بی بی سی;اگر جنگ شود، کسی در منطقه در امان نیست*** ایران عقبگرد دلار مقابل ریال; قیمت‌ها در بازار ارز و طلا به پنج ماه قبل بازگشت؛ زمانی که در بهمن ماه سال گذشته دلار در کانال 11 هزار تومان قرار داشت و سکه تمام بهار آزادی نیز در کانال 3.9 میلیون تومانی قرار داشت. *** اطلاعات: دکتر ظریف در اجلاس « توسعه پایدار» در نیویورک : تحریم های غیر قانونی آمریکا بزرگترین مانع دستیابی به توسعه پایدار است. *** ابتکار: معمای آراء خاکستری; در گزارش‌های مکرر روزنامه تا به حال به فضای بی‌رمق و کسل‌کننده جریان‌ها و فضای سیاسی کشور در آستانه انتخابات اسفندماه 98 اشاره شده است. اینکه گویی احزاب و نخبگان فکری به یک بن‌بست گفتمانی رسیده‌اند و قادر نیستند برای انتخابات پیش‌رو یک راهکار و استراتژی کارآمد ارائه دهند. *** کیهانانتظار سفره مردم از گام مثبت کاهش نرخ ارز; در پی سقوط آزاد قیمت دلار در روزهای اخیر، آرامش به بازار ارز بازگشته اما به نظر می‌رسد این کاهش نرخ زمانی مفیدتر خواهد بود که تاثیر آن در معیشت مردم هم نمایان شود. *** دنیای اقتصاد اقلیم ۵۲۰ شهر در ۲۰۵۰; آب و هوای «تهران» تا سال ۱۴۲۹ به اقلیم امروز «سن‌برناردینو» تغییر می‌کند; این شهر، رطوبت بالا دارد و روزهای بارشی در آن بسیار کم و در عین حال، حداقل دمای هوا در زمستان در این شهر، بالای صفر درجه سانتی‌گراد است. *** آرمان امروز: قيمت‌ مسكن تابع ارز نيست; پس از سقوط آزاد قیمت ارز، سکه و طلا، حالا شهروندان منتظر ریزش قیمت سایر کالاها، به‌ویژه خودرو و مسکن هستند. اما پرسش اصلی این است که آیا روند کاهشی نرخ ارز در هفته‌ها و ماه‌های آینده هم ادامه می‌یابد که بر قیمت سایر محصولات هم تاثیر بگذارد؟ ***

چگونه یک جعبه زنبور عسل بسازیم ؟

چگونه یک جعبه زنبور عسل بسازیم ؟

چگونه یک جعبه زنبور عسل بسازیم ؟

صاحبان باغها و افرادی که پذیرای طبیعت و حضور زنبورها در محیط می باشند، مایل به زنبورداری در باغ های خود هستند. امروزه جعبه ها به گونه ای طراحی شده اند که امکان خارج کردن عسل بدون آسیب زنبورها براحتی میسر گشته است. این جعبه ها حاوی یک کندو، یک تخته در قسمت زیر و سایر لوازم کندو مانند برودر می باشند که جعبه ها لوازم جانبی کندو و کاور نام دارند. هرچه ارتفاع کندو کم باشد به همان راحتی میتوان آنرا از قسمت خارجی جدا کرد. در اولین مرحله زنبورداری باید روش درست کردن جعبه زنبور را یاد بگیرید…

 

اگر مخاطب جدید ویکی چجور هستید ضمن خوش آمد گویی خدمتتان میرسانیم که این وب سایت یک دانشنامه مهارت محور است.

به صورت رایگان در اختیار تمام هم میهنان عزیزمان قرار گرفته است.

لطفا در قسمت کامنت پایین صفحه هر گونه انتقاد یا پیشنهاد خود را جهت بهتر شدن کیفیت مطالب ارائه نمایید.

تمام هدف وب سایت و مدیران آن ارائه آموزشی مفید است.

لذا چنانچه از دید شما زاویه ای از این رسالت وجود دارد لطفا از ما دریغ نفرمایید.

مطالب مرتبط


گام 2 - معرفی قسمت های مختلف

استند کندو

استند کندو وسیله ای برای جدا کردن آن از زمین است که می تواند صاف یا زاویه دار باشد. نیازی به خریداری استند حرفه ای نیست.

تنها کافیست که استند باید به گونه ای باشد که کندو را از زمین بلند کند. برای این کار می توانید از یک نیمکت یا صندلی استفاده کنید.

 

چگونه یک جعبه زنبور عسل بسازیم ؟

بورد زیرین

این قسمت اولین قسمت یا لایه جعبه را تشکیل می دهد. یک قسمت چوبی که بعنوان بیس کار عمل می کند.

این بورد می تواند جامد یا بحالت اسکرین باشد که تفاوت انها در اینست که در گونه های اسکرین امکان تهویه و تمیز کردن آن راحت تر است. زنبورها از قسمت ورودی قسمت پایین کندو تردد خواهند کرد.

 

چگونه یک جعبه زنبور عسل بسازیم ؟

قسمت ورودی

یک قسمت چوبی که ورودی پایین را مسدود می سازد. با این کار امکان ورود گرد و غبار و حتی دزدی های کوچک نیز از بین می رود.

 

 

قفسه های ساخته شدا از تکه های چوب.

همانگونه که تصور می شود یک پانل چوبی است که روی نوراهای باریک چوبی قرار گرفته و تشکیل سطح صافی را می دهد.

که بین لایه پایینی و سطح صاف قرار گرفته و امکان تهویه و دسترسی را به محفظه آسانتر کرده و مانع تشکیل شانه های نردبانی توسط زنبورها می شود.

بهتر است محض احتیاط یک لایه جانبی را نیز به قفسه خود اضافه کنید.

 

چگونه یک جعبه زنبور عسل بسازیم ؟

محفظه عمیق

این محفظه یک جعبه بزرگی است که زنبورها کندو را داخل آن می سازند.

این محفظه کاملا بزرگ بوده و برای یک شانه می توانید از یک تا دو محفظه استفاده کنید. هریک از آنها بین 8 تا 10 فریم دارند.

 

چگونه یک جعبه زنبور عسل بسازیم ؟

فریم های کاملا عمیق

فریم هایی هستند که تک تک به محفظه چوبی وصل شده اند.

این فریم ها دارای محفظه های سیمی و چوبی هستند که زنبورها با انها موم خود را تولید می کنند. بر اسا اندازه محفظه شما بین 8 تا 10 فریم مورد نیاز خواهد بود.

 

چگونه یک جعبه زنبور عسل بسازیم ؟

ایجاد بخش مجزا برای زنبور ملکه

برای جلوگیری از ورود سایر زنبورها و مکانی برای تخم گذاری ملکه بایستی قسمت مستقل برای ملکه ساخته شود.

این شامل یک تخته صاف سوراخ داری برای استفاده زنبورهای کارگر بوده که ملکه نمی تواند از آن استفاده کند.

 

چگونه یک جعبه زنبور عسل بسازیم ؟

محفظه مخصوص عسل

این قسمت مانند محفظه عمیق در محل ذخیره عسل قرار دارد. که شامل جعبه بزرگی در بالای محفظه است که قسمت ملکه به حالت فشرده ای در میان این دو قرار دارد.

کار کردن با محفظه های کم عمق کاملا آسانتر بوده در غیر اینصورت جابجا کردن محفظه های پر از عسل کاملا دشوار خواهد بود.

 

  چگونه یک جعبه زنبور عسل بسازیم ؟

فریم های مخصوص عسل

این فریمها پانل های چوبی هستند که بصورت عمودی به محفظه مخصوص عسل متصل می شوند. یعنی محل مخصوص ایجاد موم و عسل توسط زنبورها که براحتی از محفظه جدا می شود.

این فریم ها بر حسب اندازه محفظه می توانند کم عمق یا متوسط بوده ولی ساخت ان شبیه فریم های عمیق می باشد.

 

چگونه یک جعبه زنبور عسل بسازیم ؟

پوشش داخلی

که لایه اخر جعبه را تشکیل می دهد. نوعی درب محافظی که ورودی محفظه را می پوشاند.

پوشش های داخلی دارای دو قسمت می باشند که یکی برای پاییز/ زمستان و دیگری برای بهار/ تابستان استفاده می شوند.

 

چگونه یک جعبه زنبور عسل بسازیم ؟

پوشش خارجی

همان درپوش فلزی است که در شرایط نامساعد جوی برای حفاظت از کندو استفاده می شود. قسمت که در بالای جعبه و روی پوشش داخلی قرار میگیرد.

 

چگونه یک جعبه زنبور عسل بسازیم ؟

 

گام 3 - ساخت جعبه

ساخت جعبه

لوازم لازم را خریداری کنید.

در ساخت این جعبه سه گزینه را می توانید انتخاب کنید:

می توانید جعبه گران قیتی را با کلیه لوازم جانبی آن خریداری کنید. می توانید تک تک قسمتها را خریداری و خودتان آنها را بهم وصل کنید.

یا اینکه خودتان برای ساخت جعبه دست به کار شوید. صرفنظر از روش انتخابی، بایستی کلیه لوازم جانبی را از فروشندگان لوازم زنبورداری تهیه کنید.

لوازم ارزان قیمت نه تنها در کوتاه مدت خراب می شوند بلکه باعث رساندن آسیب به زنبورها و البته عسل نیزمی شود.

همیشه از چوب خالص مثل درخت کاج یا سدر استفاده کنید.

هیچکدام از جعبه هایی که می خرید قسمت انتها ندارند پس باید لوازم جانبی را برای ساختن قسمت پایینی محفظه خریداری کنید.
لوازم جانبی مانند درپوشها و فریم ها. که باید خریداری یا آنها را بسازید.

محفظه های عمیق را خودتان بسازید. دو لبه کوتاه 16.25 * 9.56 و دو لبه بلند 9.56 * 20 بسازید. تمامی لبه ها دارای زبانه، انتها و شیار خواهند بود. برای ایجاد لبه ها و قسمتهای لوازم باید چوب را برش دهید.

محفظه های خود را بسازید.

اندازه آن بر اسا میل شما متوسط یا کم عمق خواهد بود. طول / پهنای آنها بر اساس ارتفاع انتخاب می شود. ارتفاع نیز می تواند متفاوت باشد. برای محفظه های کم عمق 5¾ و متوسط 6⅝ را انتخاب می کنیم. مانند محفظه های عمیق زبانه و شیار به لبه ها وصل می شوند.

اکنون قطعات را بر روی هم سوار کنید. برای چسباندن آنها از چسب ضد آب استفاده کنید. کاسه ای از چسب را کنار نقاط اتصال قرار دهید و ورقه ها را به جای خود بکشید.

سپس از وسیله ای برای فیکس کردن جعبه ها تا زمان خشک شدن چسب استفاده کنید.

با میخهای کوچکی نقاط لازم را بچسبانید.
می توانید بورد زیرین دارای ورودی کاهنده را خریداری نموده یا بسازید. این بورد اولین لایه جعبه بوده و مانند محفظه چوبی لبه های تیز دارد. ارتفاع و پهنای بورد و محفظه برابر بوده اما ارتفاع لبه های آنها تنها 0.375 خواهد بود. باید طول لبه آن در زمستان 0.75 و تابستان 0.38 باشد.
ورودی های بزرگتر امکان ورود حشرات را آسانتر خواهند نمود.
برخی از بیسها قابل تغییر بر حسب فصول بوده که هزینه تنظیم آنرا کاسته و دیگر نیازی به نگهداری آن برای فصل بعدی نخواهد بود.

قسمتهای خارجی جعبه را رنگ کنید.

گرچه این کار الزامی ندارد اما زنبورداران برای انعکاس اشعه خورشید معمولا این کار را انجام می دهند. در اینصورت از رنگ سفید غیر سمی مقاوم به شرایط جوّی استفاده کنید. هرگز قسمتهای داخلی را رنگ نکنید. زیرا این کار هم برای عسل و هم حشرات کاملا مضر است.
یک لایه جدا شونده برای جعبه تهیه کنید.

با این کار قسمتهای داخلی جدا شده و ملکه نمی تواند به قسمت عسل راه پیدا کند. این قسمت قابل تهیه در منزل نیست و اصولا باید خریداری شود.

پوشش های جعبه را خریداری کنید.

جعبه شما دو نوع کاور نیاز دارد :

کاور داخلی و خارجی. کاور داخلی چوبی بوده و سوراخی در بالای آن ایجاد شده. در حالیکه کاور خارجی فلزی بوده و از ورودی محافظت می کند. کاور خارجی باید دو طرف کندو را کاملا منعکس کرده و ار کاور داخلی کاملا محافظت نماید.
فریم های محفظه را تهیه کنید. زنبورها از آنها برای درست کردن موم و عسل خود استفاده می کنند. امکان ساخت فریم بدون داشتن سیم / لوازم کامل وجود ندارد. فریم ها می توانند چوبی یا پلاستیکی و هر دو با یک کاربرد باشند.

هر محفظه 10 فریم و بین 6 تا 8 فریم برحسب عسل تولید شده نیاز دارد.

این فریم ها را بصورت عمودی در نقاط لازم قرار دهید.

جعبه را آماده کنید. اکنون زمانی است که منتظر آن بودید! لایه ها را بهم وصل کرده و آنرا روی استند مخصوص قرار دهید. ابتدا قسمت زیرین، سپس قاب آن، محفظه عمیق، قسمت ملکه، قسمت تولید عسل و کاور.
استند باعث دور نگهداشتن آن از زمین و خشک شدن عسل و تمیز ماندن سطح زمین می شود. می توان استند را از هر ماده ای ساخت بنابراین بهتر است که بصورت آماده آنرا خریداری کنید.

 

چگونه یک جعبه زنبور عسل بسازیم ؟

اطلاعات مطلب

دیدگاه کاربران

  1. Avatar
    حجت شایا - ۱۳۹۸/۰۳/۲۶ - ۴:۰۰ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین علوم و دانش برای شما گردآوری میشه

آخرین های آیا میدانید

از همه جا براتون مطلب داریم لطفا کلیک کنید

مطالب برگزیده

موضوعات مهم سایت

مطالب محبوب


تازه‌ترین جزئیات از ساخت داروی “درمان تومور مغزی” توسط متخصصان ایرانی; رئیس مرکز تحقیقات صرع دانشگاه مونستر آلمان تازه‌ترین جزئیات از ساخت داروی “درمان تومور مغزی” توسط متخصصان ایرانی با عنوان “نانودارو کورکومین” را تشریح کرد. پروفسور علی ‌گرجی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در استان تهران، در پاسخ به این سؤال که نانوداروی کورکومین چگونه می‌تواند با تومور مغزی مبارزه کند، اظهار داشت: نانوداروی کورکومین که ماده اصلی آن زردچوبه است برای درمان سرطان مغز به‌کار می‌رود و حتی در علم قدیم و طب سنتی زردچوبه داروی ضدالتهاب معرفی شده و در تحقیقات زیادی که روی سلول‌های سرطانی مختلف انجام شده است ثابت شد زردچوبه نه‌فقط برای سرطان مغز بلکه در درمان سرطان‌های دیگر مانند سرطان پستان و سرطان روده هم مؤثر است.

خبرگزاری فارس: رابطه‌بازان و مفسدان در آینده کشور هیچ جایی ندارند; رئیس قوه قضائیه در مراسم تشییع شهدا، گفت: خون شهدا این نظام را تضمین کرده است، آینده از آنِ متقین است و پولداران و رابطه‌بازان و مستکبران و مفسدان در آینده هیچ جایی ندارند.