این نرم افزار به صورت خودکار می توانند تمام نرم افزار ها و فایل های غیرضروری گوشی شما را پاک کرده یا خارج کنند . با کمک این نرم افزار ها می توانید میزان فضای مورد استفاده گوشی خود را کاهش دهید و گوشی خود را روان تر و سبک تر کنید .
در حالت بعدی ممکن است گوشی شما اندروید ۲٫ یا ۲٫۴ بوده باشد و شما به اصرار دوستان یا اینکه به علایق شخصی به اندروید ۴ مهاجرت کرده باشید . نکته ای که باید توجه کنید این است که که اگر رام شما ۵۱۲ مگابایت می باشد اگر به اندروید بالاتر نقل مکان کنید میزان فضای استفاده شده از رام شما بیشتر می شود هر چند اندروید در جدیدترین نسخه های خود سعی کرده با هر آپدیت میزان استفاده از این فضا را کاهش دهد اما شاید گوشی شما که نهایتا تا اندروید ۴ یا ۴٫۱ را دریافت می کند ، این موضع صدق نکند و شما با آپدیت به نسخه جدید فضای حداقل ۱۰۰ مگابایتی از رام را از دست دهید و نتوانید تعداد مناسبی نرم افزار نصب کنید .برای این حالت بهترین راه حل برگشت بهمان نسخه قبلی است . شما می توانید با کمک نرم افزار فلش تولز رام رسمی قبلی گوشی خود را دانلود کنید و کمک این نرم افزار به رام دانلود شده را نصب کنید .
نرم افزار هایی که این روزها اکثر کابران گوشی های اندرویدی در گوشی های خود نصب شده دارند میشه گفت این ها هستند ؛ وایبر ، تانگو ، لاین ، بی تالک ، واتس آپ ، بازار ، mx paleyr ، یک فایل منجر ، یک برنامه ثبت کار ها و یادداشت های روزانه بهمراه سایر نرم افزار ها و بازی ها .
نکته اینجاست که شما با ببینید آیا گوشی شما می تواند همه این نرم افزار ها را یکجا نصب شده تحمل کند یا خیر . این تنها عامل نیست شما بعد از نصب این چند نرم افزار معروف بازی هایی هم حتما نصب می کنید . ورگه با نصب این چند برنامه مطمئن باشید گوشی شما هنگ نمی کند هر چند اندروید خود بعضی اوقات دچار مشکل می شود . بازی هایی که گاهی به خاطر برنامه نویسی بدشان به گوشی آسیب می رسانند . سعی کنید از نرم افزار ها و بازی هایی استفاده کنید که همواره آپدیت می شوند و باگ های آن ها برطرف می شود چرا که بغضی اوقات شما از یک بازی خوشتان می اید ولی بعلت سطح پایین برنامه نویسی ان ممکن است حین بازی احساس کنید گوشی تان داغ می کند یا شارژ باتری زیادی مصرف می کند . پس بهترین راه این است که همواره نرم افزار ها و بازی ها را به روز کنید .
تا جایی که می توانید سعی کنید نرم افزار های فیلتر شکن رایگان نصب نکنید . نرم افزار هایی مانند سایفون و هات اسپات و … طبق شنیده ها علاوه بر مشکلات امنیتی ، مشکلات نرم افزاری نیز برای گوشی ایجاد می کنند . راحت ترین راه خرید اشتراک های ماهیانه وی پی ان هست که شما را از شر این بد افزار ها راحت می کند .
اگر می خواید برای گوشی مموری انتخاب کنید اشتباه نکنید وبه خاطر کمی گران تر بودن سراغ مموری ها کلاس ۶ یا ۴ نروید و حتما مموری های کلاس ۱۰ را خریداری کنید تا گوشی شما مشکلی پیدا نکند . چرا که در بعضی مواقع اگر مموری گوشی کلاس پایین باشد موقع اجرای بازی یا حتی فیلم برداری و ذخیره روی مموری شاهد لگ ها یا کرش هایی خواهید بود .
سعی کنید هر چند وقت مموری یا گوشی خود را با نرم افزار های ویروس یابی ، ویروس کشی کنید . برای این کار نیاز به هزینه ندارید و لازم نیست حتما دیگران انجام دهند . کافی است یکی از آنتی ویروس های خوب حال حاضر مانند آویرا یا نود۳۲ را دانلود و نصب کنید . بعد گوشی را به سیستم متصل کرده و ویروس یابی را انجام دهید .
در پایان دو روش ریست معمولی و ریست فکتوری ( بازیابی به تنظیمات کارخانه ) را برای شما قرار داده ایم تا در صورت نیاز به کمک این دو شیوه مشکل خود را برطرف کنید . فقط یادتان باد در ریست فکتوری همه فایل های روی گوشی پاک می شود پس با دقت انتخاب کنید .
دیدگاه کاربران