برای بررسی اینکه در کامپیوتر مبتنی بر ویندوز 8 شما پارتیشن بازیابی وجود دارد یا خیر؟
کافیست ابتدا وارد منوی Charms ویندوز شده و سپس گزینهی «Search» را انتخاب نمایید و در نوار جستجو کلمهی «Command» را تایپ کنید. حال بر روی «Command Prompt» راستکلیک نموده و «Run as Administrator» را انتخاب کنید.

در محیط Command Prompt، دستور recimg /showcurrent را اجرا کنید و کلید Enter را فشار دهید.
در صورت عدم وجود این فایل، پیغام «There is no active custom recovery image» توسط سیستم نمایش داده میشود. در این صورت قبل از ایجاد یک درایو بازیابی، ابتدا باید یک فایل نسخهی بازیابی (Recovery Image) بر روی سیستم بسازید. برای این کار از مسیری که گفته شد وارد محیط Command Prompt شده و دستور mkdir c:RefreshImage وارد کنید و با فشار دادن کلید Enter یک فولدر بسازید. اکنون میتوانید با استفاده از دستور recimg –CreateImage c:RefreshImage یک نسخهی فایل بازیابی در این فولدر ایجاد نمایید.

بعد از حصول اطمینان از نصب بودن نسخهی فایل بازیابی (Recovery image) بر روی ویندوز، برای ذخیرهسازی آن به گزینههای متعددی پیش رو خواهید داشت.
در وهلهی اول استفاده ازCD یا DVDها مناسب به نظر میرسد، اما در صورت مجهز نبودن کامپیوترتان به درایورهای نوری (مثل تبلتهای مبتنی بر ویندوز 8) میتوانید از هاردهای اکسترنال، حافظههای فلش و حتی کارتهای حافظهی SD استفاده کنید.
البته باید توجه داشته باشید قبل از ایجاد فایل نسخهی بازیابی بر روی حافظههای فلش یا کارتهای حافظهی SD، اطلاعات مهم موجود در این حافظهها را در فضای دیگری ذخیرهسازی نمایید زیرا با نصب فایلهای بازیابی در این حافظهها، کلیه اطلاعات موجود در آنها پاک خواهد شد.
دیدگاه کاربران