ورود به سایت

ثبت نام در سایت

Registration confirmation will be e-mailed to you.

فراموشی رمز

10 − 9 =

بستن
بستن

بازیابی فایل ها و فولدر های حذف شده و تنظیمات Recycle Bin؟

بازیابی فایل ها و فولدر های حذف شده و تنظیمات Recycle Bin؟

بازیابی فایل ها و فولدر های حذف شده

وقتی فایل یا فولدری را حذف میکنیم به سطل بازیافت منتقل می شود و در صورتی که بخواهیم میتوانیم آن را دوباره بازگردانیم.

و فضای که برای سطل بازیافت در نظر گرفته می شود جزءی از فضای هارد دیسک است.

در این پست از سایت ویکی چجور نحوه کار با سطل بازیافت (Recycle Bin) را باهم مرور میکنیم.

مطالب مرتبط


گام 1 - بازیابی فایل یا فولدر حذف شده

بازیابی فایل یا فولدر حذف شده

بازیابی فایل یا فولدر حذف شده

برای بازیافت فایل روی آیکن Recycle Bin در دسکتاپ دابل کلیک کرده و پنجره Recycle Bin ظاهر می شود.

و تمامی فایل ها و فولدرهای حذف شده را نشان می دهد.

 

بازیابی فایل یا فولدر حذف شده

برای حذف یک یا چند فایل یا فولدر، فایل موردنظر را انتخاب و گزینه Restore the selected items در Toolbars را انتخاب کنید.

یا بعد از انتخاب روی فایل راست کلیک گزینه Restore همانند شکل زیر انتخاب میکنیم. 

blank

بازیابی فایل یا فولدر حذف شده

برای بازیافت تمامی فایلها و فولدر ها کافی است روی گزینه Restore all items در Toolbars را انتخاب میکنیم.

گام 2 - خالی کردن سطل بازیافت

خالی کردن سطل بازیافت

خالی کردن سطل بازیافت

برای خالی کردن سطل بازیافت روی آیکن Recycle Bin راست کلیک و روی گزینه Recycle BinEmpty کلیک میکنیم.

خالی کردن سطل بازیافت

یا گزینه Empty Recycle Bin را در Toolbars از پنجره Recycle Bin را انتخاب میکنیم. پیغام حذف می آید که گزینه Yes را انتخاب میکنیم .

گام 3 - تنظیمات ویژگی های Recycle Bin

تنظیمات ویژگی های Recycle Bin

تنظیمات ویژگی های Recycle Bin

روی Recycle Bin راست کلیک گزینه Properties را انتخاب، پنجره ای به نام Recycle Bin Properties ظاهر می شود گزینه های زیر موجود است.

Recycle Bin Location: در این قسمت نام درایوی که می خواهیم فضای فایل های حذف شده در آن تنظیم شود انتخاب میکنیم.

Custom Size: مقدار فضای انتخابی در این قسمت نوشته می شود.

Don t move files to the Recycle Bin. Remove files immediately when deleted:

اگر این گزینه را فعال کنیم باعث می شود فایلها یا فولدر ها هنگام حذف در سطل بازیافت قرار نگیرند و مستقیما حذف شوند.

Display delete confirmation dialog: فعال بودن این گزینه باعث می شود هنگام حذف پیغام تایید حذف، نمایش داده شود.

 

در پایان اگر سوالی در مورد بازیابی فایل ها و فولدر های حذف شده و تنظیمات Recycle Bin دارید، در قسمت نظرات مطرح فرمایید.

اطلاعات مطلب

دیدگاه کاربران

  1. حجت شایا - 2019/05/11 - 11:07 ق.ظ
  2. مهدی زینی - 2019/05/20 - 12:30 ب.ظ
  3. محمد رضا سلامی - 2019/05/20 - 12:42 ب.ظ
  4. پارسا پورمحمد - 2019/05/20 - 1:45 ب.ظ
  5. سمانه جلیلی - 2019/05/21 - 3:28 ب.ظ
  6. فرید یاری گر - 2019/05/24 - 11:39 ب.ظ
  7. محمد هادی صابونچی - 2019/05/25 - 11:45 ب.ظ
  8. سپیده نوری - 2019/05/26 - 4:16 ب.ظ
  9. حجت اسماعیلی - 2019/06/09 - 10:12 ب.ظ
  10. حسام زارع پور - 2019/08/01 - 2:30 ب.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بهترین علوم و دانش برای شما گردآوری میشه

آخرین های آیا میدانید

از همه جا براتون مطلب داریم لطفا کلیک کنید

مطالب برگزیده

موضوعات مهم سایت

مطالب محبوب