آموزش قدم به قدم نصب ویندوز ۸ و ویندوز ۸/۱ به صورت تصویری
ویندوز ۸ برای استفاده در رایانههای شخصی، تبلتها و تلفنهای همراه تولید شدهاست.
ویندوز ۸ هشتمین نسل از این ویندوز میباشد و به همین دلیل نام آن را ویندوز ۸ گذاشتهاند. شرکت مایکروسافت قصد دارد سیستم عامل ویندوز ۸ را با پردازشگرهای ۱۲۸ بیت سازگار کند، ویندوز ویستا و ویندوز ۷ از پردازشگرهای ۶۴ بیت پشتیبانی میکنند.
از قابلیتهای این سیستم عامل میتوان به ارتباط سریعتر با استفاده از یواسبی۳ و بلوتوث۳، پشتیبانی از پردازندههای ARM، رمزگذاری کامل دیسک سخت، حساسیت نسبت به نور محیط، تشخیص چهره کاربر برای لاگین و لاگ اوت کردن، رابط کاربری مترو، برجستهبینی سه بعدی و پشتیبانی تلویزیون بیسیم اشاره کرد.
از شاخصترین تغییرات در ویندوز ۸ حذف دکمه استارت است. دکمه استارت برای اولین بار در ویندوز ۹۵ قرار داده شد و تا ویندوز ۷ باقی ماند. (در ویکی پدیا بیشتر بخوانید…)
ویژگیها ویندوز ۸ و یا ویندوز ۸/۱
رابط کاربری مترو در ویندوز ۸
ویندوز ۸ رابط کاربری جدیدی بر پایه زبان طراحی مترو مایکروسافت را به کار گرفته است.
مترو محیطی خواهد بود از ویژگی جدید کاشیوار (مربع مانند) که در صفحه شروع (Start Screen) نمایان میشود که مشابه سیستم عامل ویندوز فون میباشد.
هر کدام از آن کاشیها یک برنامه را نشان میدهد و قادر خواهد بود که اطلاعات مرتبط مانند تعداد پیامهای خوانده نشده برای یک برنامه ایمیل و یا درجه حرارت آب و هوا را نشان دهد.
سبک مترو برنامههای کاربردی را تمام صفحه اجرا میکنند و میتوانند برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات بین یکدیگر از قرارداد (Contracts) استفاده کنند.
آنها از طریق فروشگاه ویندوز (Windows Store) در دسترس خواهد بود.
برنامههای سبک مترو باWindows Runtime platform جدید و با استفاده از زبانهای برنامهنویسی C++ ، ویژوال بیسیک، سیشارپ و جاوا اسکریپت توسعه یافتهاند.
بازار ویندوز ۸
بعد از ارائه ویندوز ۸ از طرف مایکروسافت تمامی پیش بینی ها این غول بزرگ در دنیای کامپیوتر نقش بر آب شد.
زیرا این شرکت شاهد استقبال کم ویندوز ۸ از طرف کاربران شد که بزرگترین دلیل آن را بسیاری عدم داشتن دکمه استارت و محیطی جدید می دانستد.
پس مایکروسافت دست بکار شد و هر بار آپدیتی برای ویندوز ۸ ارائه کند تا کاربران را راضی کند.
اما بی فایده بود تا اینکه مایکروسافت نسخه متفاوتی از ویندوز ۸ با نام ویندوز ۸٫۱ ارائه داد که شاهد تغییرات بزرگی بود و به نوعی ویندوز ۸ خود را کالبد شکافی کرد.
بسیار عالی و مطلب مفیدی بود
واقعا خوشم اومد ممنونم
بسیار عالی
تو عکس چرا به جای custom دور گزینه اول upgrade خط کشیده شده ؟
و در مورد active کردنش هم اگر میشه توضیح بدین، ممنون
در مورد عوض کردن رنگ personalize هم یکم توضیح بدین اگر میشه ..
میشه رنگش رو عوض کرد ؟ و اگر میشه چجوری ؟
بهترین آموزش بود
مفید و گام به گام
باتشکر